Informatiebijeenkomsten N2000 Beheerplannen Deltawateren

24-10-2022 1429 keer bekeken

Op 5, 6 en 18 oktober hebben de informatiebijeenkomsten ‘op weg naar nieuwe Natura2000 beheerplannen Deltawateren’ voor Vlakte van de Raan, Westerschelde & Saeftinghe, Haringvliet en Oosterschelde en Veerse Meer plaatsgevonden.

Doel van de bijeenkomsten was om alle betrokkenen en stakeholders te informeren over het proces dat gevolgd wordt voor de verlenging van de beheerplannen maar ook om te komen tot de nieuwe beheerplannen. Ook werd er een inkijk gegeven in de stand van zaken van de proces evaluatie en de ecologische evaluatie.

In de komende maanden (tot in het voorjaar 2023) worden de ecologische evaluaties dan de verschillende gebieden opgeleverd, ook deze opbrengsten zullen worden besproken tijdens soortgelijke bijeenkomsten. Vanaf mei 2023 begint het proces van de totstandkoming van de nieuwe beheerplannen en zullen de eerste werk/schrijfsessies met de verschillende stakeholders plaatsvinden.

Heeft u de bijeenkomst gemist of wilt u de bijeenkomst terugkijken? Klik hieronder voor de integrale opnames van de bijeenkomsten:

Voor meer informatie, neem contact op met:
Elise Schuijtvlot | elise.schuijtvlot@rws.nl | 06 29649729
Martin Bakker | martin.bakker@rws.nl | 06 15169330


 
 
Cookie-instellingen