Ontdek het Grevelingenmeer

12-10-2017 2494 keer bekeken

Nog geen plannen voor de herfstvakantie volgende week? Ontdek de mooie natuur van de Grevelingen tijdens de Grevelingenweek van 13 tot en met 21 oktober. Excursies met de boswachter, varen, zeehonden spotten, er is voor iedereen iets leuks te doen.

Kom het zelf beleven en proef, ruik, zie, voel en hoor van 13 tot en met 21 oktober de Grevelingen tijdens de Grevelingenweek! Ga bijvoorbeeld a.s. zondag mee op zoek naar flamingo's. Meer zin in een sportieve activiteit? Volg dan een van de clinics op de Brouwersdam. Of doe mee aan een van de fiets- of wandeltochten. De rijke onderwaternatuur beleef je tijdens een lezing van onderwaterfotograaf Ron Offermans. Er is vanalles te doen voor jong en oud. Ondernemers rondom het Grevelingenmeer bieden speciale arrangementen aan. Dat maakt het extra aantrekkelijk om er een paar dagen op uit te gaan.

De Grevelingenweek is een initiatief van IVN Natuureducatie samen met Staatsbosbeheer, Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta, Provincie Zeeland en Provincie Zuid-Holland en verschillende recreatieondernemers rond de Grevelingen.

Een overzicht van alle activiteiten kun je vinden op www.grevelingenweek.nl.

foto: Chiel Jacobusse

Cookie-instellingen